fbooktwiyt  svenskaengelsakTurkiska

Lernia bjuder in till fest! -Firar 15 år som populär Sfi-skola

Lernia 2015

 

Antalet utbildningssamordnare inom Sfi (svenska för invandare) i Stockholm har ökat snabbt genom åren med anledning av den ökade invandringen. Varje år väljer tusentals elever att studera svenska på Lernia och arbetet med att utveckla undervisningen sker ständigt. Till exempel har Lernia många populära tjänster utöver undervisningen som t ex språkpraktik och karriär- och studievägledning.

 - Vi är stolta över att tillhöra de populäraste Sfi-skolorna i Stockholm. Det tror jag är för att vi hela tiden har som mål att individen kommer ut i jobb så småningom, säger Antonio Fermin Acosta, verksamhetschef på Lernia. Man kan börja hos oss utan några som helst kunskaper om det svenska språket, studera vidare och så småningom även komma ut i anställning via Lernias bemanning, fortsätter Antonio.

Jubileum
15-årsjubileumet uppmärksammas med fester på fyra olika Lerniaskolor i Stockholm. Inbjudan är öppen för alla och vänder sig till de som är intresserade av att veta mer om Sfi eller om Lernias andra utbildningar och tjänster. Till exempel får man chans att prova på att spela in en video-CV och söka ett jobb på plats tillsammans med en karriärcoach.

- Vi kommer att bjuda på smått och gott att äta och dricka och så blir det några överraskningar. Mer än så säger jag inte, men det kommer bli en rolig dag. Det är också ett bra tillfälle att prata med andra elever och lärare eller någon av våra studie- och yrkesvägledare" säger Antonio.

 

För mer information:
Katarina Devell 076-7764101
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Information
18 augusti, kl.14-16
Kista Galleria
Trapphus 3, plan 2

20 augusti, kl.14-16
Liljeholmen
Lövholmsvägen 2, plan 4

20 augusti, kl.14-16
Skärholmen
Storholmsgatan 4, plan 4

21 augusti, kl.14-16
Globen
Arenavägen 55, plan 5

awesome comments!

Sök...

Om oss

Turkiska Ungdomsförbundet är en av Sveriges största etniska riksförbund. Vi har närmare 8 000 medlemmar i 38 lokalföreningar utspridda i hela Sverige.

Adress: Banérgatan 77
115 53 Stockholm, Sweden
Telephone: 08-652 23 05
E-post: info@tuf.nu

 

TUF Tweets

No tweets found.