fbooktwiyt  svenskaengelsakTurkiska

Ledarskapsutbildning Stockholm 20-21 feb

pol sem

 

Ungdomar Se hit!


Vill du nå dina mål och förverkliga dina visioner men även stärka dig själv som person och få kunskaper för livet? Då är det TUF du ska vända dig till! Vi är här för att hjälpa dig att nå dina mål och visioner. Sök till vår ledarskapsutbildning som kommer att hållas 20-21 februari och lär dig allt om hur en ledare ska agera i olika situationer, vikten av att ge feedback som ledare, vad skillnaden mellan en ledare och chef är och mycket mer.


Utbildningen kommer varva teori med praktiska övningar.
Utöver den personliga utvecklingen som utbildningen kommer bidra med, kommer denna utbildning även vara en merit att ha med i Cv:et när ni sen söker jobb.

Utbildningen kommer att hållas i Stockholm och är öppen för alla mellan 16-25 år. Mat och logi ingår för våra deltagare som bor utanför Stockholm.

Anmälningar görs till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 5e februari 2016. Så sök redan idag!
Vid anmälan ska dessa uppgifter anges:
• Namn, ålder, mail adresser och telefonnummer

awesome comments!

Sök...

Om oss

Turkiska Ungdomsförbundet är en av Sveriges största etniska riksförbund. Vi har närmare 8 000 medlemmar i 38 lokalföreningar utspridda i hela Sverige.

Adress: Banérgatan 77
115 53 Stockholm, Sweden
Telephone: 08-652 23 05
E-post: info@tuf.nu

 

TUF Tweets

No tweets found.